Open NK Ultimate Dodgeball 2017

LET OP: ER ZAL ALLEEN GESPEELD WORDEN OP 3 DECEMBER 2017 IN AMSTERDAM!

Na het succes van 2015 en 2016, organiseert de Nederlandse Dodgeball Bond in samenwerking met de KNGU, het NHV en Bounz voor de derde keer het Open Nederlands Kampioenschap Ultimate Dodgeball. In 2016 streden maar liefst 44 teams voor de prijzen. Ultimate Dodgeball is een sport voor jong en oud, gespeeld op alle niveaus. Het Open NK Ultimate Dodgeball voor senioren (16+) zal gehouden worden op zondag 3 december bij Bounz® Amsterdam.

SPEELDATA OPEN NK ULTIMATE DODGEBALL 2017

Het Open NK Ultimate Dodgeball 2017 voor senioren (16+) zal op zondag 3 december gespeeld worden. De speeltijden worden z.s.m. na sluiting van de inschrijving gecommuniceerd.

– Datum NK: zondag 3 december 2017
– Locatie NK: Bounz® Amsterdam,Willinklaan 5, 1067 SL Amsterdam

WIE KUNNEN ER DEELNEMEN

Iedereen die een team van minimaal 8 personen (16+) weet te formeren kan deelnemen aan het Open NK Ultimate Dodgeball van 2017. Voorgaand jaar deden er aan het Open NK verschillende type teams mee. O.a. studenten-, bedrijven-, sport-, scholen- en vriendenteams deden mee om deze felbegeerde titel in de wacht te slepen. Het team mag maximaal bestaan uit 12 spelers.

INSCHRIJVEN

Online inschrijving:

(vol = vol) – Bij meer dan 20 teams dan kunnen we je alleen plaatsen op de reserverlijst

KOSTEN

De prijs per team bedraagt € 95,

OEFENEN

Wanneer je als team inschrijft voor het Open NK Ultimate Dodgeball van 2017, kunnen wij ons voorstellen dat je ook wilt oefenen voor dit kampioenschap. Dit kan bij verschillende Bounz® trampolineparken gevestigd door het hele land. Ga naar www.bounz.nl en benader de vestiging die voor jou van toepassing is.

Het spelen van trefbal op trampolines is razend populair in Amerika en is daar één van de snelst groeiende sporten. Het is een combinatie van fun, entertainment en (bal)sport en je kunt het op ieder niveau met plezier spelen. Het is tevens zeer laagdrempelig. Voor een goede indruk van Dodgeball kunt u de promotietrailer bekijken:

Verslag doen van dit unieke sportevenement?
Neem dan contact op via 020-6114481 of via bart@ndbb.nl.