Open NK Ultimate Dodgeball 2017

Na het succes van 2015 en 2016, organiseert de Nederlandse Dodgeball Bond in samenwerking met de KNGU, het NHV en Bounz voor de derde keer het Open Nederlands Kampioenschap Ultimate Dodgeball. In 2016 streden maar liefst 44 teams voor de prijzen. Ultimate Dodgeball is een sport voor jong en oud, gespeeld op alle niveaus. De voorronde voor het open Open NK Ultimate Dodgeball voor senioren (16+) zal gehouden worden op zondag 3 december. Een aantal teams kwalificeren zich dan voor de finaledag op zondag 24 december in Amsterdam.:

SPEELDATA OPEN NK ULTIMATE DODGEBALL 2017

De voorrondes van het Open NK Ultimate Dodgeball 2017 voor senioren (16+) worden op zondag 3 december gespeeld. De voorrondes worden gespeeld op verschillende locaties in het land. Je kan je voorkeur opgeven voor Amsterdam, Apeldoorn of Arnhem. Dit geeft geen garantie dat je automatisch geplaatst wordt in je voorkeursstad, dit is afhankelijk van de inschrijvingen per locatie en of we hier poules van kunnen formeren. Het streven is wel om de reisafstand voor teams zoveel mogelijk te minimaliseren. De locaties en speeltijden worden z.s.m. na sluiting van de inschrijving gecommuniceerd. Een aantal teams kwalificeren zich voor de finaledag op zondag 24 december in Amsterdam.*

– Datum voorronde NK: zondag 3 december 2017 *
– Locatie voorronde NK: Bounz® Amsterdam, Apeldoorn of Arnhem vestiging
– Datum finale NK: zondag 24-12-2017 (11.00-14.00 uur)
– Locatie finale NK: Bounz® Amsterdam, Willinklaan 5, 1067 SL Amsterdam

* LET OP: Wanneer er te weinig inschrijvingen voor voorrondes op meerdere locaties zijn, dan zal op 3 december in Amsterdam de voorronde en finale gespeeld worden.

WIE KUNNEN ER DEELNEMEN

Iedereen die een team van minimaal 8 personen (16+) weet te formeren kan deelnemen aan het Open NK Ultimate Dodgeball van 2017. Voorgaand jaar deden er aan het Open NK verschillende type teams mee. O.a. studenten-, bedrijven-, sport-, scholen- en vriendenteams deden mee om deze felbegeerde titel in de wacht te slepen. Het team mag maximaal bestaan uit 12 spelers. Je kunt 12 spelers opgeven, met deze 12 spelers zul je de voorrondes en eventuele finales moeten spelen.

INSCHRIJVEN

Online inschrijving: Klik hier om naar de inschrijfpagina te gaan
Sluiting inschrijving: 31 oktober 2017

KOSTEN

De prijs per team bedraagt € 95,

OEFENEN

Wanneer je als team inschrijft voor het Open NK Ultimate Dodgeball van 2017, kunnen wij ons voorstellen dat je ook wilt oefenen voor dit kampioenschap. Dit kan bij verschillende Bounz® trampolineparken gevestigd door het hele land. Ga naar www.bounz.nl en benader de vestiging die voor jou van toepassing is.

Het spelen van trefbal op trampolines is razend populair in Amerika en is daar één van de snelst groeiende sporten. Het is een combinatie van fun, entertainment en (bal)sport en je kunt het op ieder niveau met plezier spelen. Het is tevens zeer laagdrempelig. Voor een goede indruk van Dodgeball kunt u de promotietrailer bekijken:

Verslag doen van dit unieke sportevenement?
Neem dan contact op via 020-6114481 of via bart@ndbb.nl.